• Home
  • /
  • Engelen getallen: Meest voorkomende getallen op een rijtje

engelen getallen

Iedereen heeft wel eens gehoord van een beschermengel, maar het zien van een engel is een ander verhaal. Om met ons te kunnen communiceren gebruiken ze engelen getallen. Wat dit zijn en hoe ze werken heb ik uitgezocht.

Engelen getallen zijn getallen die gebruikt worden door de engelen om met ons te kunnen communiceren. Zo zijn er meestergetallen, drievoudige getallen, enkele getallen en dubbele getallen. Voorbeelden van engelen getallen zijn 333, 2222, 12:34, 11 11.

Zie jij regelmatig getallen, maar weet je niet precies wat de betekenis is? Lees dan vooral even verder.

Alles Weten Over Engelen Getallen?

Dan is het boek 'Getallen Van De Engelen' precies wat je zoekt!

Wat zijn engelen getallen?

Het lijkt altijd toeval wanneer je een cijferreeks als 1234, 2222, 333 of 2121 ziet. De meeste mensen vinden dit enkel grappig om te zien, maar er zit een serieuze boodschap achter.

De reeksen zijn namelijk tekenen van de engelen. Engelen kunnen niet direct met ons communiceren en gebruiken daarvoor een boodschap in de vorm van een cijferreeks. De cijfers kan je overal om je heen zien. Denk bijvoorbeeld aan een klok of wekker, verkeersborden, kentekens of diverse teksten en afbeeldingen. Ook kan het voorkomen dat je elke nacht om precies dezelfde tijd wakker wordt.

Herken jij jezelf hierin? Dan is het zeker de moeite waard om te achterhalen wat de engelen aan jou te vertellen hebben.

Er zijn enkelvoudige, dubbele, drievoudige en meestergetallen. Ondanks dat een cijfer in de basis dezelfde betekenis heeft, kan een vermenigvuldiging van een cijfer een extra betekenis hebben.

Enkelvoudige getallen

Enkelvoudige engelen getallen zijn de getallen van 1 tot en met 9.

1

Leg de focus op je gedachten en op wat je denkt. Er kunnen angsten voorbij komen en wensen. Probeer niet in angsten te denken maar in wensen en blijf positief.

2

Ondanks dat je er nog niet bewust van bent, weet dat jouw gebeden gehoord worden. Blijf geloof en moed behouden in de engelen.

3

Weet dat de verlichte meesters bij je in de buurt zijn en bereid zijn om je te helpen. Sta ze toe om je te helpen.

4

Wanneer je er behoefte aan hebt kan je de engelen vragen om raad en hulp. Weet dat ze er voor je zijn.

5

Je staat aan de vooravond van een transformatie of verandering. Dit betreft een positieve verandering en vindt momenteel al plaats of staat op het punt om te gebeuren.

6

Het is belangrijk om spiritualiteit en materialistische zaken in balans te houden. Voel wat echt belangrijk voor je is en vergeet niet waar het om draait.

7

Je bent al op de goede weg. Blijf volhouden en ga zo door!

8

Op je pad komt een financiële overvloed. Sta ervoor open.

9

Een talent of passie heb je niet voor niks. Vertrouw erop dat dit jou tot jouw levensdoel brengt en bedenk wat jij kunt betekenen met jouw talent, passie en interesse.

Dubbele getallen

Naast enkelvoudige engelen getallen zijn er ook dubbele getallen, ook wel meestergetallen genoemd. Zo is 44 bijvoorbeeld een dubbel getal van 4. De extra 4 in dit geval geeft meer kracht aan de boodschap van de engel. Hieronder zie je de meest voorkomende dubbel getallen.

00

Je mag openstaan voor de boodschap die aan je wordt gegeven. Luister naar je gevoel en durf de boodschap direct op te volgen.

11

Focus je op wederkerende ideeën en gedachtes. Dit zijn de antwoorden op je gebeden. Let op, dit getal geeft aan dat een creatief persoon verslavend gedrag moet vermijden.

22

Je innerlijke overtuiging brengt nieuwe kansen en wonderen aan het licht. Blijf geloof houden.

33

De verlichte meesters omringen je en helpen je waar nodig. Ze zijn er tenslotte om je te helpen bij het uitvoeren van je opdracht en om antwoord te geven op gebeden. Stel de vragen die je aan ze wil stellen.

44

Op dit moment zijn er veel engelen bij je. Je mag ze vragen om jou en jouw dierbaren rust te geven. Het is niet nodig om hen te vragen hoe ze een situatie kunnen verbeteren, maar je mag ze vragen om dit direct te doen.

55

Wees erop voorbereid dat je op korte termijn een positieve verandering gaat doormaken. Laat los wat momenteel niet meer werkt en laat dit verbeteren of vervang het voor iets beters.

66

Maak je geen zorgen om het materiële of wees er niet te veel mee bezig. Probeer je aandacht te richten op de hemel.

77

Je bent zowel mentaal als fysiek goed op weg. Blijf je vasthouden aan je voornemens en blijf daadkrachtig.

88

Voorspoed stroomt in steeds groteren getale naar je toe. Wees hier dankbaar voor en indien je jezelf geroepen voelt kan je de stroom naar andere leiden.

99

Voeg de daad bij het woord. De wereld heeft nu meer dan ooit de behoefte aan je levenswerk en de liefde en het licht die je in de wereld kunt brengen.

111

Een energetische poort is open gegaan voor je. Hierdoor ben je in staat om je gedachte snel aan het licht te brengen. Zorg ervoor dat je gedachte overeenkomen met je wensen en steek geen energie in de gedachte aan angsten.

222

Blijf erin vertrouwen dat alles goed komt. De situatie is zich op een fantastische wijze aan het oplossen voor jou en alle betrokkenen.

333

De verlichte meesters werken continu op verschillende niveaus voor je. Ze geven om je, helpen je en beschermen je in vele opzichten.

444

Je bent op dit moment omringd door duizenden engelen. Ze zijn er voor je en steunen je. Je hoeft niets te vrezen, vanwege de sterke verbinding die jij hebt met het engelenrijk.

555

Je staat aan de vooravond van een grote verandering. Het is nu het moment om tevoorschijn te komen en te genieten van het leven waar je recht op hebt.

666

Het is nu tijd om evenwicht te brengen in je leven en om dit te helen. Deel je angsten met de hemel en durf hulp en liefde te ontvangen van zowel de engelen als mensen.

777

Door het opvolgen van de hemelse boodschappen heb je de wijsheid omgezet in goede daden. Hier kan je nu van genieten. Je inspireert mensen om je heen.

888

Je hebt geleerd hoe je op de stroom stapt en dat de wereld vol overvloed en gul is. Financiële zekerheid komt jouw kant op.

999

De wereld heeft nu meer dan ooit de behoefte aan jouw diensten. Pak deze taak dan ook zonder aarzeling op.

101

Focus met je gedachte volledig op god. Door je gedachte te blijven richten op vrede zal je hemelse plan groeien.

202

Vergeet niet om je aandacht te houden op het geloof en weet dat je gesteund wordt door god. Geloof zorgt voor het uitkomen van wonderen.

303

Verlichte meesters helpen je contact te houden met god en de wijsheid van het universum. Hierdoor krijg je meer inzicht in je zielendoel.

404

De engelen en god zijn aanwezig bij jou en jouw dierbaren en ondersteunen je met helende goddelijke wijsheid en liefde.

505

Zorg ervoor dat god centraal staat. Dit zal je leven zeer snel op positieve wijze veranderen.

606

Plaats god centraal in je steun en al je behoefte zal naar jou en je dierbaren toekomen.

707

Je werkt op perfecte wijze samen met god. Je vertrouwt, luistert, durft te geven en te luisteren en levert grote wonderen op in het leven.

808

Door het centraal zetten van god in je gedachten en daden heb je ervoor gezorgd dat alle rijkdommen binnen het universum naar je toe stromen.

909

Plaats de hemel volledig centraal in het vervullen van je levenstaak. Communiceer met god over de opdracht die je hebt gekregen en luister naar de raad die je ontvangt.

Alles Weten Over Engelen Getallen?

Dan is het boek 'Getallen Van De Engelen' precies wat je zoekt!

Engelen getallen op een klok

Misschien heb je het al wel eens meegemaakt. Je kijkt naar de klok en je ziet een opvallende cijferreeks staan. Doorgaans geef je hier niet te veel aandacht aan, maar wat als dit iedere dag of nacht voorkomt? Dan zou dit zomaar een boodschap van de engelen kunnen zijn.

10:10

De engelen vragen jou om je gedachten te veranderen. Je mag de engelen om hulp vragen om dit proces te ondersteunen.

11:11

Blijf gefocust op het positieve en hetgeen dat je wil bereiken in het leven. De gedachten worden manifestaties. Laat het angst en het negatieve los en vraag hulp aan de engelen om dit te doen.

12:12

Blijf geloven in je gebeden en weet dat ze gehoord worden. Richt je aandacht en gedachten op het positieve en heb vertrouwen in de engelen en het uitkomen van gebeden.

13:13

Onthoud dat je omringt bent door engelen. Ook zijn verlichte meesters aanwezig die je kunt vragen om advies en raad. Geef geen aandacht aan zorgen, maar focus je op je wensen.

14:14

Richt je gedachten op het verkrijgen van een connectie met de engelen. Blijf ontspannen en focus je op een goede ademhaling, een verbinding met de engelen zal volgen.

15:15

Je staat op de vooravond van een positieve verandering. Verzamel positieve mensen om je heen en vermijd de invloed van negatieve personen.

16:16

Vergeet niet om materialistische zaken en spiritualiteit in balans te houden. Focus op wat er echt voor je toe doet en durf voorbij materieel bezit te kijken.

17:17

Door hard te werken en een positieve houding aan te nemen geeft deze cijferreeks aan dat je nu kunt genieten van de resultaten van je inspanning. Dit geldt zowel voor jou als de mensen om je heen.

18:18

Iedereen heeft recht op het ontvangen van steun en geluk, ook jij. Sta open om dit te ontvangen en focus je op je wensen.

19:19

Focus op je creativiteit, maar vermijd verslavingen. Zorg ervoor dat positieve gedachten aanhouden.

20:20

Vergeet niet dat je ondersteund wordt door god en blijf focus behouden op je geloof. Het geloof zal wonderen manifesteren.

21:21

Heb vertrouwen in de energie van je gedachten om het leven op positieve wijze te veranderen. Geloof in de ideeën en gedachten die je ontvangt.

22:22

Geloof erin dat alles goed komt. Je hoeft je geen zorgen te maken gezien de situatie voor jou en de mensen om je heen op een positieve manier ontwikkelt.

23:23

Weet dat de verlichte meesters in de buurt zijn en je zullen ondersteunen. Ze vragen je om vertrouwen te hebben.

00:00

De schepper van het universum vraagt je om scherp te zijn en de gegeven boodschap aan te nemen en op te volgen.

Oefening baart kunst

Het communiceren met engelen leer je niet van de ene op de andere dag. Het vergt toch wel enige oefening om de engelen getallen te leren herkennen en om de boodschap eruit te halen.

Wanneer je een boodschap mist hoef je hier niet getreurd om te zijn. Veelal bieden engelen dezelfde boodschap meerdere keren aan, totdat je het gezien en begrepen hebt. Om beter te worden in de communicatie kan je de engelen vragen om je een boodschap door te geven of om je te laten voelen wat ze willen dat je voelt.

De communicatie met engelen verloopt op subtiele wijze, waardoor het zeker aan het begin lastig kan zijn om de boodschappen te zien. Met dit artikel hoop ik dat jouw filter vanaf heden geactiveerd is en je open staat om de tekens en boodschappen te ontvangen. Naar mate je meer boodschappen ontvangt zal je merken dat het steeds makkelijker gaat.

Boek over engelen getallen

Wil jij na het lezen van dit artikel nou nog meer weten over engelen getallen? Dan kan ik je absoluut het boek ‘Getallen van de Engelen’ van Doreen Virtue aanraden.

In dit boek leer je hoe je de getallen die je dagelijks ziet moet ontcijferen en welke boodschap de engelen voor jou hebben.